SLUŽBY | HACCP
Povinnost provozovatele určit ve výrobě, přípravě a skladování, přepravě a uvádění pokrmů do oběhu technologické úseky, ve kterých je největší riziko porušení zdravotní nezávadnosti pokrmů, provádět jejich kontrolu a vést evidenci o kritických bodech, termínech a závěrech těchto kontrol.

V rámci zavedení HACCP provádíme a příručka HACCP obsahuje:

 

  • provedení analýzy nebezpečí a charakteristiky rizika konkrétní výroby
  • stanovení kritických a kontrolních bodů v používané technologii
  • určení sledovaných znaků, četnosti a způsobu jejich kontroly
  • vypracování diagramů výrobních procesů a popisů výrobků nebo jejich skupin - je-li to nutné
  • stanovení ovládacích i nápravných opatření
  • specifikace povinné dokumentace a způsobu její evidence
  • stanovení ověřovacích systémů a harmonogramu jejich provádění

 

 

Součástí je i sanitační řád

KONTAKTY
phone
+420 777 044 696
mail
peminax@gmail.com
phone
Rudé armády 14, 683 01 Rousínov
© PEMINAX, 2024
www.peminax.cz